0229 58 12 32
  Niet beschikbaar

stdClass Object
(
  [article_layout] => 
  [show_title] => 
  [link_titles] => 
  [show_tags] => 
  [show_intro] => 
  [info_block_position] => 
  [info_block_show_title] => 
  [show_category] => 
  [link_category] => 
  [show_parent_category] => 
  [link_parent_category] => 
  [show_associations] => 
  [show_author] => 
  [link_author] => 
  [show_create_date] => 
  [show_modify_date] => 
  [show_publish_date] => 
  [show_item_navigation] => 
  [show_icons] => 
  [show_print_icon] => 
  [show_email_icon] => 
  [show_vote] => 
  [show_hits] => 
  [show_noauth] => 
  [urls_position] => 
  [alternative_readmore] => 
  [article_page_title] => 
)

Digest reviews

Verschillende stallen en ruiters hebben de Hartog Digest getest. De resultaten die reeds bekend zijn delen wij graag!

Reviews van klanten

review showman lucerne mix digest

Naam
Showman

Leeftijd
27 jaar

Ras
n.v.t.

Arbeidsniveau
n.v.t.

Review Showman

De 27e jarige pony Showman heeft al heel wat werkuren in een manege doorgebracht. Wij zeiden altijd dat we hem niet meer dik zouden krijgen omdat hij zo oud is, maar toen kwamen we bij het merk Hartog terecht. Hierna zijn wij begonnen met het geven van een uitgebalanceerd rantsoen van ruwvoer waarnaast de Hartog Lucerne-mix in combinatie met de Hartog Digest werd gegeven. Een maand nadat wij waren begonnen met het voeren hiervan waren de eerste resultaten al zichtbaar. Wat ons betreft laat deze oude gepensioneerde werker zien wat goed voer met een paard kan doen!

REVIEW – Anouk Visser
review indira lucerne mix digest

Naam
Indira

Leeftijd
15 jaar

Ras
n.v.t.

Arbeidsniveau
n.v.t.

Review Indira

De 15 jarige Indira kwam voor het eerst in beeld toen ze ondervoed op de wei stond tussen andere paarden. Toen Indira op stal kwam kreeg ze daar een uitgebalaceerd dieet met hoogwaardig ruwvoer in combinatie met Lucerne-mix, de Hartog Digest werd ter ondersteuning gegeven.

De Hartog Digest heeft ondersteuning geboden aan het snelle/voorspoedige herstel van onze Indira. Door ondervoeding was de darmwand aangetast en had het paard last van ondergewicht en een slechte conditie. Om in korte tijd in conditie te komen is een efficiënte darmflora en optimaal werkend darmslijmvlies zeer belangrijk voor het herstel, zodat het paard de voedingstoffen goed kan opnemen. De unieke POWERSTART formule met butyraat, tannines en gistcultuur ondersteunt een gezonde zuurbase, optimaliseert de darmflora en herstelt het darmslijmvlies. Hierdoor worden er meer vetzuren in energie omgezet en komt het paard beter in conditie. Voedingstoffen uit ruw-, krachtvoeder en water worden beter opgenomen uit het rantsoen en de darmimmuniteit stijgt. Dit resulteert in vastere mest en betere voerconversie.

REVIEW – Inge Visser
review esther lucerne mix digest

Naam
Romy

Leeftijd
5 jaar

Ras
Fries

Arbeidsniveau
n.v.t.

Review Romy

De 5 jarige Friese eerste premie stermerrie Romy heeft erg geleden onder een zware worminfectie. Door deskundig handelen van Esther Liano toen Romy in een ondervoede staat bij haar op stal kwam en een uitgebalanceerd rantsoen van ruw- en krachtvoer met de Hartog Digest als ondersteuning, ziet Romy er nu weer fantastisch uit. Een talent voor de toekomst.

De Hartog Digest heeft ondersteuning geboden aan het snelle/voorspoedige herstel van Friese merrie Romy:
Door ondervoeding en een wormbesmetting was de darmwand aangetast en had het paard last van dunne mest, ondergewicht en een slechte conditie. Om in een zeer korte tijd in conditie te komen is een efficiënte darmflora en optimaal werkend darmslijmvlies zeer belangrijk voor het herstel. De unieke POWERSTART formule met butyraat, tannines en gistcultuur ondersteunt een gezonde zuurbase, optimaliseert de darmflora en herstelt het darmslijmvlies. Hierdoor worden er meer vetzuren in energie omgezet en komt het paard beter in conditie. Voedingstoffen uit ruw-, krachtvoeder en water worden beter opgenomen uit het rantsoen en de darmimmuniteit stijgt. Dit resulteert in vastere mest en betere voerconversie.

REVIEW – Amazone Esther Liano – Trainingcentrum Esther Liano - Harkema
review yde lucerne mix digest

Naam
Yde van de Noeste Hoeve

Leeftijd
3 jaar

Ras
Fries (Hessel x Jasper)

Arbeidsniveau
B Dressuur

Review Yde van de Noeste Hoeve

Yde kwam als 2,5 jarige uit de opfok bij ons op stal en had meteen al dunne mest en had weinig bespiering. Dat is logisch bij een jong paard maar ook tijdens het beleren en de lichte training bleef bespiering uit.

Voordat er is gestart met het voeren van 1 kg Hartog Digest, hebben we het paard op wormen laten testen. Het paard is behandeld voor een lichte wormbesmetting. Na een uitgebreide ruwvoeranalyse en krachtvoercheck zijn we gestart met een testperiode van twee maanden. In deze periode heeft het paard iedere dag 1 kg Hartog Digest gekregen, 1,5 kg basissportbrok en onbeperkt voordroog gras.

Na twee weken werd de mest al dikker en werden er mestballen geconstateerd. Er kwam ook veel minder vocht mee met de mest. Na 2 maanden merkt de amazone dat het paard minder spanning opbouwt tijdens en na het trainen en herstelt het paard eerder na inspanning. Het paard is royaal bespierd voor een drie jarige. De spanning kwam vooral tot uiting in knarsentanden. Hij is hier helemaal mee gestopt.

REVIEW – Amazone Nadia den Hollander – Training & handelsstal de Noeste Hoeve - Witmarsum
review jaylo lucerne mix digest

Naam
Jaylo

Leeftijd
4 jaar

Ras
Kwpn (Hofrat x San Remo)

Arbeidsniveau
L1 Dressuur

Review Jaylo

Wij hebben zijn een maand geleden begonnen met het proberen van de Hartog Digest van Hartog geprobeerd voor mijn merrie. Ze was verzuurd en reageerde met het singelen. Na het gebruik van de Hartog Digest is mijn ervaring als volgt:

Ze is niet zuur meer met singelen, ze had hiervoor ook medicijnen, daar ben ik nu mee gestopt en de Hartog Digest geef ik dus nog wel, maar er veranderd nu niks in haar gedrag dus dat is positief! Wel is het zo dat ze het niet graag eet. Doe het s’nachts in haar voerbak maar ze taalt er niet naar. Vaak eet ze er in de nacht wel van maar het grove blijft altijd liggen. Dat meng ik dan door haar brok waardoor ze het wel opeet.

REVIEW – Jildau Broekens
review gouvernante lucerne mix digest

Naam
Gouvernante

Leeftijd
6 jaar

Ras
Kwpn

Arbeidsniveau
M Springen

Review Gouvernante

Gouvernante is snel van slag. Vooral op concours merk je dit of als het druk is in de stal of na een intensieve training. Het paard schraapt veel en gaat wijdbeens staan om te laten merken dat ze ongemak ervaart. Een aantal keren uitte dit zich echt in koliekverschijnselen. Zij heeft iedere dag beweging, krijgt onbeperkt ruwvoer, lucerne-mix en muesli met extra magnesium en langzaam vrijkomende energie.

We zijn gestart met het voeren van de Hartog Digest voor een proefperiode van 2 maanden. De opname is goed. Het paard vind het zeer smakelijk.  In de tweede maand zijn we twee maal gestart op een internationaal concours. De resultaten waren verrassend. Gouvernante was tijdens het concours waarbij we verschillende nachten op het concoursterrein verbleven, erg relaxt te noemen. Ze heeft geen koliekverschijnselen vertoond, was erg rustig en geen terugval in conditie.

REVIEW – Amazone Elisah Aarts – Trainingstal Eelke Bruinsma - Rutten
review Sander Marijnissen Lucerne-mix Digest

Sander Marijnissen is een Nederlandse topruiter. In 2009 maakte Sander deel uit van het Nederlands landenteam, zij wonnen dat jaar zowel de CHIO in Aken als het CHIO in Rotterdam. Sander Marijnissen is geboren in Zaandam op 25 oktober 1970. Als vierjarige begon hij met paardrijden. Toen is het eigenlijk allemaal begonnen. Op zijn 18de maakte hij reeds zijn internationale debuut bij de Young Riders en niet lang daarna startte Sander in de Grand Prix met Dakota.

Review Sander Marijnissen

Een aantal van mijn dressuurpaarden zijn erg sensibel. Ze eten slecht op meerdaagse concoursen en vallen hierdoor in korte tijd snel terug in conditie. Door het verstrekken van Hartog Digest krijgen mijn paarden een constante en smakelijke kwaliteit ruwvoer binnen. Deze mix ondersteunt de darmflora tijdens wisselingen in het rantsoen en zorgt voor een sneller herstel na arbeid en stress. De slechte eters hebben eerder kans op maagproblemen vanwege het te kort aan ruwecelstof. Door Hartog Digest bescherm ik de maag en voorkom ik ongemak.

REVIEW – Sander Marijnissen - Dressuurstal Sander Marijnissen - Wijdewormer
Lucerne-mix Digest

Hartog Digest

Ontdek de kracht van de unieke POWERSTART ® formule. De natuurlijke oplossing tegen maag- en darmproblemen | Graan- en melassevrije mix van Luzerne.

 • Ondersteunt en beschermt het maag-darmkanaal
 • Stimuleert kauwen en verlengt de voeropname
 • Vrij van graan en melasse

De Hartog Digest is geschikt voor paarden die een graanrijk of vezelarm rantsoen krijgen, blootgesteld worden aan stress of te maken hebben met ziekte, ontwikkelen eerder maag- en darmklachten. Vooral bij sportpaarden, oudere paarden en (chronisch) zieke paarden ontwikkelen zich eerder beschadigingen aan de maagwand of zelfs maagzweren.

FaLang translation system by Faboba

Gerelateerde producten

Hartog reviews - Klantervaringen

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie