0229 58 12 32
  Beschikbaar

Accessoires voor je paard

Bij Hartog hebben we verschillende accessoires voor je paard en voor het voeren van je paard. Je verkrijgt elk van deze artikelen in ons webshop of bij een Hartog dealer bij jouw in de buurt. 

 • Gratis verzending vanaf een minimale bestelwaarde van € 10
 • Levering binnen 2 werkdagen
 • Eenvoudig retourneren binnen 14 dagen

Ontdek hieronder ons volledige assortiment van accessoires. Als je vragen of hulp nodig hebt mag je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag! 

stdClass Object
(
  [article_layout] => 
  [show_title] => 0
  [link_titles] => 
  [show_tags] => 
  [show_intro] => 
  [info_block_position] => 
  [info_block_show_title] => 
  [show_category] => 
  [link_category] => 
  [show_parent_category] => 
  [link_parent_category] => 
  [show_associations] => 
  [show_author] => 
  [link_author] => 
  [show_create_date] => 
  [show_modify_date] => 
  [show_publish_date] => 
  [show_item_navigation] => 
  [show_icons] => 
  [show_print_icon] => 
  [show_email_icon] => 
  [show_vote] => 
  [show_hits] => 
  [show_noauth] => 
  [urls_position] => 
  [alternative_readmore] => 
  [article_page_title] => 
  [show_publishing_options] => 
  [show_article_options] => 
  [show_urls_images_backend] => 
  [show_urls_images_frontend] => 
)

Accessoires voor jouw voer en paard

Bij Hartog hebben we meerdere verschillende accessoires voor jouw paard en voer. Al deze producten zijn te bestellen/verkrijgbaar bij jouw Hartog verkooppunt, maar ook online te bestellen via de Hartog webshop. De accessoires worden gratis verstuurd via onze webshop wanneer je een zak Hartog paardenvoer erbij besteld of als je voor minimaal aan €10,- aan producten besteld.

Speciaal ontwikkeld door Hartog is de Voerbox XL, deze voerbox is gemaakt voor het geven van ruwvoer en krachtvoer aan je paard. In deze box past precies ons product de Hartog Compact Gras, maar hiernaast kunnen ook alle andere producten van Hartog ermee gegeven worden. De Voerbox XL is uitgevoerd met een metalen rek dat constant op het voer rust, waardoor een langzame opname van het ruwvoer wordt gecreëerd. Hierdoor kan je paard geen grote happen nemen (schrokken).

Ook hebben we de Pure & Nature, by Hartog Feeding bowl. Deze voeremmer is speciaal voor het geven van de Hartog Digest, maar uiteraard kunnen al onze andere voeders hier ook in gegeven worden. Wanneer de Feeding bowl compleet wordt gevuld met de Hartog Digest staat dit gelijk aan +/- 1 kilogram.

Ben je fan van Hartog of zoek je een handige manier van je Hartog voer afwegen? Onze Hartog voerschep is niet alleen leuk om te zien, maar ook nog eens enorm handig. Op de zijkant van de voerschep staan alle Hartog producten met het gewicht bij een gevulde voerschep. Zo weet je precies wat je je paard nu eigenlijk voert.

Naast de bovenstaande accessoires hebben we ook de Hartog merchandise. Deze producten zijn (nog) niet online te bestellen in de webshop of te koop bij de Hartog dealers . Onze merchandise bestaat uit een Hartog showdeken, Hartog sjabrakken in de kleur wit of grijs (dressuur en veelzijdigheid) en een Hartog oornetje in de kleur grijs. Al deze producten zijn uiteraard voorzien van een Hartog logo en zijn voornamelijk bedoeld voor onze sponsorruiters/amazones, als prijs of als actie artikel. Ben je geïnteresseerd in onze merchandise? Houdt dan onze social media kanalen (Facebook en Instagram) in de gaten voor een actie die deze artikelen betreft.

FaLang translation system by Faboba

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie

Actie