0229 58 12 32
  Niet beschikbaar

stdClass Object
(
  [article_layout] => 
  [show_title] => 
  [link_titles] => 
  [show_tags] => 
  [show_intro] => 
  [info_block_position] => 
  [info_block_show_title] => 
  [show_category] => 
  [link_category] => 
  [show_parent_category] => 
  [link_parent_category] => 
  [show_associations] => 
  [show_author] => 
  [link_author] => 
  [show_create_date] => 
  [show_modify_date] => 
  [show_publish_date] => 
  [show_item_navigation] => 
  [show_icons] => 
  [show_print_icon] => 
  [show_email_icon] => 
  [show_vote] => 
  [show_hits] => 
  [show_noauth] => 
  [urls_position] => 
  [alternative_readmore] => 
  [article_page_title] => 
  [show_publishing_options] => 
  [show_article_options] => 
  [show_urls_images_backend] => 
  [show_urls_images_frontend] => 
)

KNHS en Hartog breiden partnership uit

KNHS en Hartog breiden partnership uit

ERMELO (KNHS) – De KNHS en Hartog breiden hun partnership verder uit. Hartog sponsort al sinds het ontstaan van de KNHS in 2002 de KNHS-Hartog Trophy. Door de jaren heen is deze competitie uitgegroeid tot een zeer gewaardeerde en populaire rijstijlcompetitie voor pony’s in de discipline springen.

Deze competitie wordt vanaf 2021 ook georganiseerd voor Children, Junioren en Young Riders. Daarmee wordt de wedstrijdserie voor al deze jeugdcategorieën een prachtige springplank naar de topsportcompetitie voor de jeugd en daarmee het internationale niveau. 

Vandaag ondertekenden Roel Boersma, Commercial Manager van Hartog, en Esther Hendriksen, Hoofd Communicatie, Marketing, Sponsoring & Events van de KNHS, het vernieuwde sponsorcontract dat Hartog de komende drie jaar aan de jeugdcompetitie springen verbindt. Esther Hendriksen is erg blij met de uitbreiding van de samenwerking: “Hartog is al vanaf het ontstaan van de KNHS in 2002 een zeer gewaardeerde en trouwe sponsor van de KNHS. Met hun ondersteuning zorgen zij er al jaren voor dat ponyruiters in Nederland op een juiste rijstijl technische wijze leren een parcours te rijden. Het is erg waardevol voor de sport dat Hartog dit vanaf volgend jaar ook mogelijk maakt voor de Children, Junioren en Young Riders.” 

Roel Boersma vult aan: “Wij richten ons met deze uitbreiding bewust op de jeugd en op de rijstijl. Door de technische basis bij de jonge ruiters centraal te stellen, leggen we de focus op goed paardrijden. Daar ligt de basis voor latere successen op hoger niveau. Hartog heeft al 70 jaar ervaring op het gebied van ruwvoer; wij weten dat je voor duurzaam succes een solide basis nodig hebt. Met deze competitie dragen we graag bij aan de talent ontwikkeling van de Nederlandse springsport. Vanaf 2021 zal dat zijn van de jongste ruitertjes tot en met de Young Riders.” 

Bondscoach van de ponyruiters, Edwin Hoogenraad, was nauw betrokken bij de uitbreiding van de competitie: “Als coach zie ik al jaren het positieve effect van de Hartog Trophy bij de ponyruiters. Samen met Luc Steeghs, bondscoach van de Junioren en Young Riders en Roel Boersma hebben we gekeken of we dit ook konden realiseren voor de oudere jeugd. Dat dit gelukt is vind ik een enorme aanwinst voor de springsport. Het is mooie stimulans voor de ontwikkeling van de jeugd zowel in de breedte als in de topsport.” 

De huidige KNHS-Hartog Trophy is een rijstijlcompetitie voor ponyruiters die actief zijn in het Z-springen. Tijdens de competitiewedstrijden van de KNHS-Hartog Trophy worden de combinaties beoordeeld door topcoaches. De ruiters krijgen na afloop van hun rit direct praktische tips van de juryleden of coaches waarmee ze vervolgens thuis in hun training aan het werk kunnen. Vanaf volgend jaar wordt er maandelijks een KNHS-Hartog Trophy competitiewedstrijd georganiseerd voor alle jeugdcategorieën in de discipline springen. De competitie wordt afgesloten met een finale. Voor iedere leeftijdscategorie wordt een parcours op twee verschillende niveaus uitgeschreven (Lichte Tour en Zware Tour) waarbij het klassement in handicap per leeftijdsgroep wordt opgemaakt. Om deel te kunnen nemen moeten de combinaties startgerechtigd zijn in onderstaande klassen: 

 • Young Riders: klasse Z/1.30m of ZZ/1.35m 
 • Junioren klasse M/1.20m of Z/1.30m 
 • Children klasse L/1.10m of M/1.20m 
 • D-pony’s klasse Z/1.10m of ZZ/1.20m 

Kijk hier voor meer  informatie en deelname voorwaarden van de KNHS-Hartog Trophy 2021. 

Voorlopige kalender 

De eerste twee wedstrijden voor 2021 staan gepland in Bunschoten op zondag 31 januari en in Exloo op zaterdag 13 februari. De wedstrijden voor de overige maanden en de finale worden nog definitief vastgesteld.

FaLang translation system by Faboba

Gerelateerde producten

Hartog reviews - Klantervaringen

 • Financieel-administratief medewerker (startfunctie)

  Als financieel administratief medewerker bij grasdrogerij Hartog bieden wij een divers takenpakket aan! Naast het inboeken van inkoop- en verkoopfacturen, selfbilling, en het maken van kostprijsberekeningen, behoort het opstellen van rapportages en algemene ondersteuning bieden op kantoor ook tot jouw takenpakket.

 • Afstudeeropdracht Klimaatneutraal produceren in de Agribusiness

  Wij zoeken een enthousiaste student, studerend aan een HBO/WO-opleiding bijvoorbeeld in de richting van Technische Bedrijfskunde, Technische Natuurkunde, Built Evironment, Science Business & Innovation.

 • Afstudeeropdracht Onderhoudsplan

  Wij zoeken een enthousiaste student aan een HBO-opleiding bijvoorbeeld de richting van Werktuigbouwkunde. Volg jij een HBO-studie in een relevante richting en heb je affiniteit met onze branche? 

 • Afstudeeropdracht Implementatie softwarepakket in de Agribusiness

  Wij zoeken een gedreven (duaal/deeltijd/voltijd) HBO student Finance & Control (bedrijfseconomie). Ben jij gedreven, communicatief vaardig en houd je ervan de handen uit de mouwen te steken?

 • Stage marketing

  Wij zoeken drie enthousiaste (Nederlandse of Duitse) HBO studenten van die een relevante opleiding volgen (bijvoorbeeld Hippische Bedrijfskunde) of richting marketing& communicatie én affiniteit hebben met onze branche! 

 • Chauffeurs gezocht

  We zoeken nog één vaste chauffeur voor de periode half mei t/m sept voor 40 uur.  En daarnaast oproepchauffeurs voor dezelfde periode.

 • Nieuw: Hartog Support!

  Hartog Paardenvoeders heeft een bijzondere verrassing voor alle KNHS en FNRS leden: Hartog Support. Met Hartog Support krijg je wekelijks t/m 4 april een nieuwe video te zien met diverse leuke gasten en interessante onderwerpen om jou meer kennis en inzicht te geven in jouw paard of pony.

 • Afstudeer/stageopdracht - Klimaatneutraal produceren in de Agribusiness

  Wij zoeken een enthousiaste student, studerend aan een Hbo-opleiding bijvoorbeeld in de richting van Technische Bedrijfskunde, Technische Natuurkunde, Built Evironment.

 • KNHS en Hartog breiden partnership uit

  KNHS en Hartog breiden partnership uit

  ERMELO (KNHS) – De KNHS en Hartog breiden hun partnership verder uit. Hartog sponsort al sinds het ontstaan van de KNHS in 2002 de KNHS-Hartog Trophy. Door de jaren heen is deze competitie uitgegroeid tot een zeer gewaardeerde en populaire rijstijlcompetitie voor pony’s in de discipline springen.

 • Coronavirus

  Hartog volgt de ontwikkeling aangaande de gevolgen en de daarbij horende maatregelen aangaande het Coronavirus nauwlettend.

  Laatste nieuws omtrent Coronavirus bij Hartog

  Actie

  Actie

  Actie

  Actie

  Actie

  Actie

  Actie

  Actie

  Actie

  Actie

  Actie

  Actie

  Actie

  Actie

  Actie

  Actie

  Actie

  Actie